top of page

Som stolt samarbeidspartner til «Ørkedalsspelet - Til den det måtte
angå» ser vi frem til å ønske tilreisende og lokale spelgjester
velkommen til historiske Bårdshaug Herregård.

Bårdshaug Herregård er et familieeid hotell med sentral beliggenhet i Orkanger og i gangavstand til Bårdshaug Stasjon, der Ørkedalsspelet utspiller seg. Her kan du overnatte i moderne eller historiske omgivelser og spise godt i hotellets Restaurant Ministeren.

Kost og losji

Kost

I anledning «Ørkedalsspelet - Til den det måtte angå» har vi komponert en 3-retters tradisjonsmeny fra Orkland. Menyen tilbys både lokale og tilreisende gjester f.o.m fredag 01. september t.o.m. lørdag
9. september 2023 og serveres fra kl. 17.00 til 21.00.

Losji

Vi ønsker alle tilreisende og lokale spelgjester velkommen til Bårdshaug Herregård. Her kan du overnatte i moderne eller historiske omgivelser. Les mer om våre overnattingsmuligheter på vår nettside.

Bestilling

Benytt deg av rabattkoden ORKSP for reservasjon av både overnatting
og vår spesialkomponerte 3-retters tradisjonsmeny i anledning spelet.

Ta kontakt med oss for reservasjon av rom i hotellet og/eller bord i Restaurant Ministeren.

Om Bårdshaug Herregård

Herskapelige Bårdshaug Herregård fra tidlig 1900-tall troner som et lite slott på hotellområdet. Både selve herregården og andre sjarmerende, eldre bygg på området brukes hyppig til selskap, møter og overnatting. Hotellets hyggelige hovedbygning, som er fra vår tid, rommer de aller fleste gjesterommene, møte - og selskapslokalene samt resepsjonen, kjøkkenet, Restaurant Ministeren og Jaktbaren. Det er her det aller meste skjer og her du ønskes velkommen.

Mellom de store og små bygningene er det flere hyggelige uteområder, for en hyggelig lunsj i sola - eller for selskaper, middager og andre arrangement. Vi har store grøntareal, og du er hjertelig velkommen til å se deg rundt. Det er god parkeringsplass rett utenfor hotellet og her står du gratis. Bårdshaug Herregård ligger sentralt i Orkanger, og det er gangavstand til hyggelige butikker, kjøpesenter, kafeer og kulturtilbud.

Orkanger ligger ved E39, og er et knutepunkt i regionen. På ca 30 minutter kommer du deg hit fra blant annet Trondheim, Løkken, Lensvik, Kyrksæterøra, Melhus og E6 ved Klett. Fra Trondheim Lufthavn Værnes må du kjøre ca 1 time. En kjøretur på et par timer tar deg hit fra
blant annet Røros, Oppdal og Hitra. Reiser du kollektivt? Det tar 2 minutter å gå fra skysstasjonen, som er Orkangers knutepunkt for buss. Hit går det hyppige bussavganger fra Trondheim.

Har du spørsmål til oss?

Send oss gjerne en beskjed på post@baardshaug.no eller ring oss på 72 47 99 00.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt og ser frem til å høre fra deg.

Besøk vår nettside for mer informasjon

Meny

Orkdalssodd, akt 1 

Suppe på kraft av okse med gulrot, hodekål, auka og perra fra Kjøttskjærer’n på Fannrem.

Allergener: Egg, laktose, hvete 

Orkdalssodd, akt 2 

Oksesteik fra Renskleiv gård på Solbu serveres med kokte poteter fra Solhus gård, lokale grønnsaker i sesong og brun saus.

 

Allergener: Hvete 

Dessert

Hjemmelaget grov vaffel laget på mel av økologisk urkorn fra Gullimunn i Trøndelag serveres med eggegrøt etter oppskrift fra Jon Fredrik Skauge på Fannremsgården

Allergener: Egg, laktose, hvete 

Tilvalg

Tidsriktig appetittvekker og aperitiff som tilvalg: Sild, lokal rømme og potet fra Solhus gård servert med regionalt øl.

Allergener: Laktose, fisk  

kr. 150,- pr. person 

kr. 495,- pr. person

(tillegg for tilvalg: kr. 150,- pr. person)

bottom of page